Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Magazin online de anvelope in Chisinau

Populare Toate

CasaАuto.md - magazin online de anvelope auto in Moldova

Magazinul online de anvelope ji jante ieftine cu livrare gratuita CasaAuto este decizia corecta daca doriti sa comandati anvelope sau alte produse online cu livrare in Chisinau sau in toata Moldova. Datorita experientei sale si a disponibilitatii produselor de calitate, CasaAuto este considerata pe buna dreptate o companie de incredere care indeplineste pe deplin toate cerintele clientilor sai. Magazinul nostru de jante functioneaza pe urmatoarele principii de baza: calitate, performanta si accesibilitate.

CasaAuto are o vasta experienta. Magazinul de anvelope online din Chisinau functioneaza pe piata de cativa ani. Angajatii nostri cunosc totul despre nevoile clientilor nostri. Daca decideti sa cumparati anvelope noi pentru masina in magazin nostru, la noi veti obtine, fara indoiala, cele mai bune conditii la cele mai bune preturi din toata Republica Moldova. Cunostintele acumulate de-a lungul anilor de munca ne permit sa facem fata oricarei sarcini. Oferim consumatorilor numai anvelope practice si durabile in magazinul nostru online.

Intrebari frecvente

Cand trebuie de schimbat anvelopele sezoniere (iarna, vara)?

Anvelopele de vara trebuie schimbate pe cele de iarna atunci cand temperatura zilei scade la 5 grade si ramane asa timp de 5-7 zile. Daca decideti sa schimbati anvelopele la primul semn de inghet si temperatura creste din nou peste 7 grade, uzura anvelopelor va creste si se va deteriora manevrabilitatea.
Se recomanda schimbarea anvelopelor de iarna pe cele de vara atunci cand temperatura din timpul zilei nu scade sub 7 grade timp de 5-7 zile, atunci probabilitatea inghetului este minima. Daca nu schimbati anvelopele la timp, durata de viata a acestorase va reduce.

 

Cum de ales anvelopele?

Primul criteriu este sezonalitatea, atunci cand alegeti anvelopele, trebuie sa determinati pe ce anotimp luati anvelopele.

Dimensiunea - dimensiunea recomandata a anvelopei pentru masina este indicata pe clapeta de umplere a combustibilului, pe pragul usii soferului si in manualul vehiculului.

Care este durata de exploatare a anvelopelor?

Durata de viata a anvelopelor depinde de diferite criterii: capacitatea de transportare a vehiculului, kilometrajul, temperatura mediului inconjurator, calitatea drumului si stilul de conducere. In practica, acestea sunt inlocuite la fiecare 5-6 ani.

Cum de comandat anvelope cu livrare?

Selectati anvelopele de care aveti nevoie pe site si completati formularul de comanda corespunzator. Consultantii nostri vor apela pentru a clarifica si confirma informatia, modelul, adresa si ora comenzii.

Numai in magazinul online de anvelope CasaAuto veti gasi un catalog care pot satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Puteti vedea aceasta personal vizitand sectiunea corespunzatoare a site-ului nostru web. Sunt prezentate diferite tipuri si dimensiuni.

Puteti ajunge cu masina dvs. la biroul nostru pentru a incerca optiunea preferata de anvelope pentru vehiculul dvs. sau pentru a va familiariza cu gama de baterii auto, precum si pentru a consulta expertii nostri despre uleiul de motor potrivit pentru masina dvs.Angajatii experimentati ai centrului nostru de modele din Chisinau va vor sfatui cu usurinta cu privire la toate complexitatile alegerii produsului dorit.

Indiferent de marca auto sau de capacitatile financiare, puteti selecta cu usurinta cel mai potrivit cauciuc pentru toate anotimpurile si conditiile meteorologice.

Service auto in Chisinau

In centru nostru de vanzare a anvelopelor din Chisinau exista un service auto, care ofera o varietate de servicii pentru repararea si intretinerea auto, vulcanizare, realimentare conditionerelor auto, reglare geometrie rotilor si multe altele. Este dotat cu echipamente noi si moderne, cu care lucreaza specialisti cu experienta si instruiti. Misiunea noastra este de a efectua munca onest si eficient, deoarece siguranta dvs. depinde de rezultatele muncii noastre. Ne dorim ca traficul pe drumurile tarii sa fie in siguranta pentru toata lumea! Mai multe informatii despre serviciile in Chisinau pot fi gasite pe pagina corespunzatoare - Autoservice in Chisinau.

Online magazin de anvelope din Chisinau cu un sortiment mare.
In magazinul de anvelope online CasaAuto, toti pot gasi modelul de care au nevoie. Lucram cu cei mai renumiti producatori de anvelope. Prin urmare, suntem absolut siguri ca toata lumea aici poate cumpara anvelope de iarna, anvelope de vara si cauciucuri all season in Moldova. Atat fanii vitezei, precum si persoanele care prefera o calatorie mai linistita, vor gasi ceea ce li se potriveste in magazinul online de anvelope si jante.

Cautati unde sa cumparati anvelope in Chisinau la preturi avantajoase? Atunci ati ajuns pe pagina corecta. CasаAauto, un magazin de anvelope auto in Chisinau, se orienteaza catre clientii cu diferite capacitati financiare, acesta cuprinde toate aspectele pozitive ce le pot avea magazine de anvelope online. Asa ca absolut oricine poate cumpara de la noi un set de cauciucuri pentru „calul de fier”al lor. Mai mult, produsele pe care le cautati va vor satisface pe deplin toate asteptarile. Casaauto garanteaza un raport excelent dintre pret si performanta.

Specialisti calificati

In magazinul nostru, clientii pot intampina unele dificultati in achizitionarea anvelopelor. Aceasta este datorita varietatii imense de dimensiuni, modificari si marci. Prin urmare, este usor sa confundati si sa faceti o alegere gresita. Specialistii nostri sunt intotdeauna gata sa va ofere asistenta calificata si sfaturi profesionale. Prin urmare, nu va puteti face griji si aveti incredere in mesterii nostri care vor selecta anvelopele potrivite masinii dvs.

Cumparati din magazinul – online !

Achizitionarea de bunuri in magazinul online de anvelope si jante CasaAuto este destul de usoara si convenabila. Datorita prezentei mai multor filtre de optiuni, puteti sorta produsul de care aveti nevoie. In plus, fiecare model de pe site contine o descriere detaliata, care indica principalele caracteristici, astfel incat veti sti 100% ce cumparati.

Livrarea anvelopelor gratuita

CasaAuto ofera serviciu de livrare a anvelopelor atat in capitala, cat si in toata Moldova. Daca intentionati sa cumparati anvelope in Chisinau sau in alt oras, comandand bunuri de la CasaAuto, veti primi conditii de livrare favorabile catre orice localitate din Republica. Sunati-ne si veti afla toate informatiile despre anvelope de inalta calitate si fiabile de la producatori garantati.

CasaАuto este un magazin cu cea mai buna deservire. Echipati-va prietenul cu patru roti cu anvelope de cea mai inalta calitate pentru o calatorie sigura si confortabila.

Autoservice servicii